St Clare's Oxford

St Clare's, Oxford4
St Clare's, Oxford
St Clare's, Oxford2
St Clare's, Oxford6
St Clare's, Oxford5
St Clare's, Oxford7
St Clare's, Oxford8
St Clare's, Oxford9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lokasyon ve Ulaşım

St. Clare’s Oxford, Oxford’un kuzeyinde seçkin bir bölgede yer alır. Bu bölge North Oxford Conservation Area olarak adlandırılır. Öğrenciler kampüste yaşarlar. Oxford’a gelince; geniş kapsamda sosyal, kültürel ve spor aktivitelerinin yanısıra öğrenciler şehrin sunduğu her olanaktan yararlanmaları için teşvik edilirler. Londra’ya tren ile yaklaşık 1,5 saat uzaklıktadır.

Genel Bilgi

St. Clare’s, 1953 yılında Anne Dreydel ve Pamela Morris tarafından kurulmuştur. Kolej, İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra İngiliz ve Avrupalı ​​öğrenciler arasındaki bağları yeniden inşa etme isteğinden doğmuştur. Orijinal adı The Oxford English Centre for Foreign Students yıllar sonra, St Clare’s Hall ve ardından St Clare’s, Oxford olarak değişerek bugunki adını aldı.

1977 yılında IB World okullarından birisi olan St. Clare’s Oxford, İngiltere’de diğer tüm okul ve kolejlerden daha uzun süredir IB eğitimi vermektedir. Dünyada sadece 13 tane okul St.Clare’s Oxford’dan daha uzun süredir IB eğitimi veriyor. IB eğitiminde 40 yılı aşan deneyimiyle ayrımcı olmayan, hem öğrenciler hem de okul genelinde bütünlük sahibi karma bir okuldur. IB Diploma konusundaki eşi az bulunur kalitesiyle bilinen okulda İngiliz öğrenciler kadar pek çok farklı ülkeden gelen uluslararası öğrenci de vardır. St. Clares’ta her öğrencinini ilerleme ve refahıyla yakından ilgilenen kişisel bir danışmanı vardır.

St Clare’s, Birleşik Krallık’ta yetkili bir IB eğitim sağlayıcısı olan tek okuldur. IB Enstitüsü, 2021-22 döneminde IB Diplomasının çeşitli alanlarında 19 kursta dünyanın her yerinden 179 öğretmene eğitim verdi, bu da bir önceki yılın neredeyse iki katıdır.

45’ten fazla ülkeden gelen öğrencileriyle St. Clare’s sınıf, aktivite ve okul yurdunda çok çeşitli kültürlere iyi bir bakış açısı temeli oluşturmuştur. Okula samimi ve sıcak bir atmosfer hakimdir. Öğrenciler ve okul görevlileri arasında oldukça olumlu bir ilişki vardır. 

Kampüste 28 büyük, amaca yönelik olarak dizayn edilmiş Victorian ve Edwardian tarzı bina bulunmaktdır. Bunlar arasında 35,000’den fazla materyal içeren güzel bir kütüphane, dört bilim laboratuvarı, bilgisayar odaları, sanat ve müzik stüdyoları, yemek salonu, popüler bir öğrenci kafesi ve her binada kablosuz internet erişimi vardır. Öğrenciler hem şehirde hem kampüste CAS dahilinde sayısız spor aktivitelerine katılabilirler.

Yaklaşık 1:8 öğretmen-öğrenci oranıyla St. Clare’s nispeten küçük bir okuldur. Bu yüzden sınıf mevcudu azdır (ortalama 8-10 kişi) ve öğrenciler bireysel ilgi ve kişiselleştirilmiş öğrenim görme şansına sahiptirler.

Öğrenci İstatistikleri: St. Clare bünyesinde 45’ten fazla farklı ülkeden gelen öğrencilerin yanısıra pek çok da İngiliz öğrencisi vardır. Öğrenciler bir bütünün parçası olarak, ayrım olmaksızın huzur içinde yaşarlar.

St. Clare’s ile IB programında sunulan katma değer farkı, okulu IB yeterliliği sunan okulların yüzde 94’üne yerleştiriyor. Sonuçların bir özeti aşağıdadır:

  • Ortalama IB puan 36,3, dünya ortalaması 31,9’dur. 36 puan, A düzeyinde AAA’ya eşdeğer kabul edilir.
  • Geçme oranı %100
  • İki öğrenci 45 puan aldı; bu, dünyadaki öğrencilerin %0,3’ünden daha azı tarafından elde edilen mümkün olan en yüksek puandır. Beş öğrenci daha 44 puan aldı.
  • Öğrencilerin %26’sı 40 puan veya daha yüksek puan aldı ve bu genellikle elit seviye olarak kabul ediliyor
  • Birleşik Krallık’taki üniversite destinasyonları arasında Oxford, Cambridge, Imperial, UCL, Warwick ve Durham bulunmaktadır.

Mezunlarının Kabul Edildiği Üniversitelerden Bazıları:
İngiltere: University of Oxford, University of Cambridge, London School of Economics, Imperial College London, Durham University, University of St. Andrews, University of Warwick, University College London, University of Exeter, University of Bath
Amerika: University of Pennsylvania, Carnegie Mellon University, New York University, Boston University, University of Michigan, Brown University, University of Texas, University of California

Akademik Programlar

International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) ve Preparatory IB Course (Pre-IB) programları uluslararası düzeyde öğrencileri, sıkı ve iyi dizayn edilmiş içerikleriyle üniversiteye en iyi şekilde hazırlar.

Ayrıca University Foundation Course, English Language ve Summer Courses programları yer almaktadır.

Pre-IB kursu, İngiliz Edebiyatı, İngiliz Dili, Matematik, Bilim, Sanat ve Beşeri Bilimler dahil olmak üzere IB Diplomasında yer alan temel konularda bilginizi geliştirir. Pre-IB’yi başarı ile tamamlayanlar IB programına geçerler.

Kapsamlı CAS (Creativy, Action and Service) programı ve üç IB Arts modül seçeneği okulun engin eğitime bağlılığının altını çizer nitelikte. KEEN (Kids Enjoy Exercise Now), Oxford City Casuals  ve yerel yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalışmak gibi aktiviteler CAS programının önemli bir parçasını oluşturuyor.

CAS programı ayrıca Model United Nations, Human Rights dersleri, International Affairs, Global Perspectives ve Kuzey İrlanda gezileri gibi uluslararası meseleleri kapsayan aktiviteler de içeriyor.

Okulda düzenlenen International Days ve ilk yıl öğrencilerinin başka bir milletten olan öğrenciyle aynı odada kalması gibi oda paylaşım prensipleri okulun kültürler arası anlayışının örneklerinden yalnızca ikisi.

Müfredat Dışı Aktiviteler 

St. Clare’s sınıf dışı aktiviteleri, üç temel dersten biri olarak IB Diploma programının bir parçasdır. Her öğrenci iki yıl süren eğitimleri boyunca CAS (Creativity, Action and Service ) adı verilen bu ders kapsamında düzenli ve sürekli olarak aktivitelere katılırlar. Odak, deneyimleyerek öğrenme üzerinedir. Öğrenciler gerçekleştirdikleri aktivitelerin sonuçlarını ve etkilerini öğrenerek sosyal becerilerini geliştirirler. Amaç, öğrencilerin açık fikirli ve kendilerine güvenen bireyler olmalarına yardımcı olmaktır. Bu aktiviteler hem haftaiçi hem de haftasonu yapılır. Ayrıca haftasonu opsiyonel geziler de düzenlenir. Okul kulüpleri arasında Art Club, Documentary Club, Human Rights Action Group, Psychology Club, Philosophy Club ve spor grupları yer alırken; aktiviteler arasında Oxford Literary Walks, Visiting the Elderly Volunteers, Salsa, Rock climbing, Yoga, Pilates ve daha pek çoğu vardır.

AKADEMİK EKİBİMİZ

MCI Türkiye

Çocuğunuzun geleceği ile yakından ilgileneceğiz ve onun için en uygun, en iyi okulu bulacağız.

Özet

Kuruluş Yılı:  1953

Lokasyon: Oxford

Öğrenci Sayısı: 260

Uluslarası öğrenci oranı:

Yıllık Yatılı Okul Ücreti:

İndirim Bursu: Başarı bursu, mülteci bursu sunulmaktadır

Okul başlangıç dönemi: Eylül, Ocak

Öğretmen / Öğrenci Oranı: 1:8

Yaş Grubu: 15 yaş ve üzeri

Programlar:  International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP), Preparatory IB Course (Pre-IB) programları, University Foundation Course, English Language ve Summer Courses.

Konaklamalar: Okul yurtları

Müfredat Dışı Aktiviteler: IB programı parçası olan CAS, çeşitli spor, sanat, klüp, aktivite, geziler, yerel yardım ve gönüllülük programları

Yaz Kampı: Okulda yaz aylarında yaz kurs ve kampları sunulur

Başvuru Koşulları: Öncelikle genel giriş koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı bizimle kontrol ediniz.  Son 2 yıla ait İngilizce not dökümü ve okulun başlamasının 6 ay öncesinden okulun giriş test ve sınavları alınmalıdır.

Video

Lokasyon

Concord College

İngiltere'deki benzer programlara sahip okullarımızdan

Yurtdışı Lise ve Yatılı Okullar Hakkında

▼ Kaç yaşında çocuğumu yurtdışında lise ya da yatılı okul eğitimine gönderebilirim?
  • Çocuğunuzu ana okulundan itibaren dahi yatılı okula gönderebilirsiniz. Örneğin İsviçre bu yaşlardan itibaren öğrenci kabul eder. Genelde ilk okuldan itibaren kabuller başlar. İngiltere, Kanada ve Amerika’da en erken genelde orta öğretim döneminde eğitim tercih edilir ve en çok lise eğitimi alınmaktadır.
▼ Ne zaman yurtdışında yatılı okul ya da lise eğitimi için başvuru yapmalıyım?
  • Başvuru tarihlerinin son günü okullara göre değişiklik göstermektedir. Örneğin sıralamalarda yüksek dereceye sahip olan bir okulun bekleme listesi olabileceğinden 2 yıl öncesinden dahi plan yapmak gerekebilir. Zira alınacak sınavlar 1 yıl öncesinde Ekim ayında tamamlanmaktadır. Genelde en az 6 ay önceden başvuru planlarının yapılması önerilir.
▼ Özel okul mu yoksa devlet liselerini mi seçmeliyim?
  • İsviçre’de yabancı uyruklu öğrenciler yalnızca özel uluslararası lise ve okullarda eğitim alabilmektedirler.İngiltere’de de yabancı uyruklu öğrenciler yalnızca özel uluslararası lise ve okullarda eğitim alabilmektedirler.Amerika’da yabancı uyruklu öğrenciler değişim programı ile devlet lise ve okullarında eğitim alabilir ki bu okullarda kampüste konaklama olmaz, sadece aile yanında konaklama vardır. Ama lise bitirme programı genelde özel uluslararası okullarda sunulmaktadır. Kanada’da yabancı uyruklu öğrenciler hem devlet hem de özel lise ve okullarda eğitim alabilmektedir. Yeni Zelanda’da yabancı uyruklu öğrenciler hem devlet hem de özel lise ve okullarda eğitim alabilmektedir. Fransa’da yabancı öğrenciler, yalnızca çok az sayıda olan uluslararası lise ve okullarda eğitim alma şansına sahiptirler. Devlet okullarında eğitim almak için çocuğun ailesinin Fransa’da konaklıyor olması zorunludur.
▼ Yurtdışı yatılı okul ve yurtdışı lise ücretleri nedir?
  • İsviçre’de yatılı okullar tamamı ile kampüste konaklama ile sunulur ve yıllık okul ve konaklama ücreti 75.000 – 115.00 CHF arasındadır. İngiltere’de yatılı okullar kampüste ya da aile yanında konaklama ile sunulabilir ve yıllık okul ve konaklama ücreti 22.000 – 38.00 GBP arasındadır. Amerika’da yatılı okullar kampüste ya da aile yanında konaklama ile sunulabilir ve yıllık okul ve konaklama ücreti 29.000 – 65.00 USD arasındadır. Kanada’da yatılı okullar kampüste ya da aile yanında konaklama ile sunulabilir ve yıllık okul ve konaklama ücreti 25.000 – 55.00 CAD arasındadır. Yeni Zelanda’da yatılı okullar kampüste ya da aile yanında konaklama ile sunulabilir ve yıllık okul ve konaklama ücreti 28.000 – 55.00 CAD arasındadır. Fransa’da yatılı okullar kampüste ya da aile yanında konaklama ile sunulabilir ve yıllık okul ve konaklama ücreti 25.000 –35.000 Eur arasındadır.
▼ İngiltere’de lise eğitimi kaç yıl sürelidir?
  • İngiltere’de lise eğitimi Türk eğitim sisteminden farklıdır. Eğitim sistemi dört bölümden oluşur:Ana okulu (3-5 yaşları), İlköğretim (5-11 yaşları), Ortaokul-lise giriş-GCSE (11-16 yaşları), Lise-Sixth Forms (16-18 yaşları), yüksek eğitim (18 yaş ve yukarısı).Zorunlu eğitim 16 yaşında GCSE’nin tamamlanmasına kadardır. Bundan sonra üniversite eğitimi almayı isteyen öğrenciler, sixth form okullarına yani lise eğitimine devam eder ve iki sene daha eğitim alırlar. Bu eğitimi tamamladıktan sonra üniversiteye geçmeye hak kazanırlar. İngiltere’de hukuk, tıp ve bazı mühendisik bölümleri hariç üniversite 3 yıl sürelidir. Ancak Türkiye’de liseden mezun bir öğrenci üniversiteye hemen başlamaya hak kazanmaz, öncesinde 1 yıl” Foundation Programı” adı verilen hazırlık eğitimini almak zorunluluğu vardır. Bu programda da öğrenciye, eğitim göreceği bölüm ile ilgili dersler ve yanında da akademik İngilizce eğitimi verilir. Bu programa başlamak için de öğrencinin İngilizce seviyesinin iyi olması gerekir.
▼ İsviçre’de lise eğitimi kaç yıl sürelidir?
  • İsviçre’de uluslararası bir eğitim sunulduğundan, öncelikle hangi kantonda ve hangi eğitim sertifikası altında eğitim alacağınıza karar vermeniz gerekir. Birçok yatılı okulda dünyanın tüm üniversitelerinde geçerli olan IB-International Baccalaureate sunulmaktadır. Ancak Alman okuluna gittiğinizde German Abitur denilen programı da alabilirsiniz, ya da Fransız okuluna gittiğinizde French Baccalaureate diploması da seçebilirsiniz. Ya da Amerikan sistemi ile lise diplomasına da hak kazanabilirsiniz. Okul seçiminde hangi dilde eğitim almaya yoğunlaşmak istediğinize emin olmanız bu nedenle çok önemlidir. Her ne kadar İsviçre’de iki dilli eğitim sunulsa da, ana diplomanız seçtiğiniz ilk dile olan yoğunluk ile verilecektir.
▼ Hangi ülkede yatılı okul, lise eğitimi alınacağına nasıl karar vereceğim?
  • Bu sorunun yanıtı birkaç faktöre bağlıdır. Çocuğunuzun okumak istediği bölüm, üniversite eğitimini sürdürmesini istediği ülke, finansal ve sosyal etkenler, lokasyon, çocuğunuzun ilgi alanları, konuştuğu yabancı dil/diller gibi. Bu konuda kendiniz araştırma yapabileceğiniz gibi uzman bir danışmanlık firmasından destek alarak da en doğru seçenekleri oluşturabilirsiniz.
▼ Kanada’da devlet okulunu mu yoksa özel okulu mu seçmeliyim?
  • Devlet okullarinda tüm seviyeden öğrenciler eğitim almaktadır (üniversiteye devam etmek isteyen ile sadece lise mezunu olmak isteyen). Bu nedenle de öprencilerin bağımsız bir ortamda ders çalışmaları gerekmektedir. Yani motivasyonlarını kendilerinin ayarlaması, ödevlerini kendi iradeleri ile hazırlamaları ve ders çalışacakları zaman aralığını da kendilerinin belirlemesi vs. gibi etkenler olmaktadiı. Pek tabi bir destek olmaktadır akademik anlamda ancak öğretmenlerden öğrenciler ile yakindan ilgilenmeleri ve hatta gerektiğinde okul ve öğretmenin öğrenciyi biraz daha yüksek çıtaya taşımaya çalışmasına zaman ayırması mümkün olmamaktadır. Devlet okullarında sınıfta 20-30 kişi kadar olurken özel okullarda bu 12-18 arasındadır.Özel okullardaki tek amaç ise oğrencilerinin mezuniyet sonrasında üniversiteye yerleşmesidir. Daha küçük sınıf mevcudiyetleri olduğundan, toplam öğrenci sayıları da daha azdır ve kampüste öğretmenler de yaşamaktadır. Bu nedenle de oörenciler öğretmenleri ile daha yakın bir bağ kurabiliyorlar. Bu nedenle de daha fazla destek ve ozel ilgi gorebiliyorlar. Birçok yatılı okulda, zorunlu ders çalışma saatleri olduğundan öğrenciler ders çalışmaya odaklanıyorlar ve ayrıca başlarında soru sorabilecekleri, danışabilecekleri öğretmen de oluyor.Kanada’daki devlet eğitim sistemi birçok ülkeye kıyasla iyidir, uluslararası öğrencilere de çok iyi fırsatlar ve tecrübeler sunmaktadır. Ancak eğer oğrenci ve ailenin daha yüksek beklentileri varsa üniversite eğitimi anlaminda ve bunu destekleyecek bütçe de sunabiliyorlar ise, pek tabi ozel okullar daha iyi bir seçenek olmaktadır. Kanada’da liseden iyi notlar ile mezun olan bir öğrenci hem e iyi üniversitelere kabul alabilir hem de burs kazanma şansını da çok arttırmaktadır.
▼ En iyi yatılı okul ve liselerin listesine nasıl ulaşabilirim?
  • İngiltere: http://www.best-schools.co.uk/ Amerika: http://boarding-schools.findthebest.com/ İsviçre: İsviçre’de yaklaşık 10-15 kadar yatılı okul bulunmaktadır ve resmi bir sıralama bu okullar için verilememek ile birlikte zaten dünyanın en yüksek kalitede eğitim ve konaklama sunan okullarıdır. Okul seçerken hangi bölgede eğitim alacağınıza karar vermeniz (Fransız, Alman, İtalyan), okuldaki öğrenci sayısı, öğrenci başına düşen öğretmen sayısı gibi faktörlere dikkat etmek önemlidir. Kanada: Kanada’da da devlet okullarında da kaliteli eğitim sunulduğundan bir kaynak vermek doğru olmamaktadır. Zira Kanada’nın farklı yerlerinde çok kaliteli eğitim veren okullar bulunabilmektedir. Bazı okullarda sosyal bilimler eğitimi daha ağır basarken, diğer okullarda fen bilimleri daha kuvvetli olabilmektedir.
▼ Konaklama seçenekleri nelerdir?
  • Yatılı okul ve yurtdışında lise’lerde kampüste yurtta ya da aile yanında konaklama seçeneklerinin ikisi de vardır.
▼ GCSE Nedir?
  • GCSE’nin açılımı General Certificate of Secondary Education’dır. Bu kualifikasyon, 5 ile 8 dersi başarı ile 16 yaşında tamamlayan öğrencilere verilir. Bu kualifikasyon İngiltere ve İsviçre’de sunulur. Zorunlu eğitim içindedir. Matematik, İngilizce ve fen bilimleri zorunlu derslerdir. Bunlar haricinde seçmeli dersler olarak sanat ve tasarım, ikinci yabancı dil, drama, ekonomi, işletme, coğrafya, tarij, bilgi teknolojileri, müzik, klasik edebiyat, müzik, beden eğitimi vs. gibi derler vardır.
▼ IB, International Baccalaureate Nedir?
  • IB, uluslararası geçerliliği olan ve iki yıl süren bir lise diploma programıdır. Bu program normal lise programından çok daha yoğundur ve sosyaldir. Zorunlu 6 ders vardır. Bunlardan 3’ü high level(HL) dediğimiz yüksek seviyede alınır, diğer 3’ü standart level(SL) dediğimiz normal seviyede alınır. Neye göre HL ve neye göre SL dersleri seçeceğiniz ise üniversitede almak istediğiniz eğitime göre belirlenir. Örneğin tıp okuyacağım diyorsanız HL dersleriniz yani daha derinlemesine yoğun inceleyeceğiniz dersler arasında kimya, biyoloji, fizik ya da matematik bulunmalıdır. Diğer SL derslerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Ancak yabancı bir öğrenci olarak İngilizce’yi de HL seçmeniz önerilir.
▼ A-Level Nedir?
  • A-Level, İngiltere’de geçerli olan iki yıl süren bir lise diploma programıdır. Bu programda zorunlu olarak 3 ders alınır. Ancak son zamanlarda daha çok en az 4 ders olarak alınmaktadır. Bu programda zaten üniversitede alacağınız eğitime karar verdiğinizden seçeçeğiniz 3 derste ona göre olmalıdır. Örneğin ekonomi okumak istiyorsanız, matematik, tarih ve ingilizce ana 3 dersiniz olabilir. Dilerseniz 4. Dersi ikinci bir dil yapabilirsiniz.
▼ French Baccalaureate Nedir?
  • Üniversite eğitimini Fransa’da ya da İsviçre’de Fransız bölgesinde almayı düşünen öğrencilerin katıldığı lise programıdır.
▼ German Abitur Nedir?
  • Üniversite eğitimini Almanya’da ya da İsviçre’de Alman bölgesinde almayı düşünen öğrencilerin katıldığı lise programıdır.

MCI Türkiye Farkı

MCI Türkiye Yurtdışı Eğitim, Türkiye’nin dört bir köşesinde yatılı okul ve lise yerleştirme konusunda profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Öğrenci ile birlikte, danışmanlarımız öğrencinin özel ilgi alanlarını, değer verdiği şeyleri, öğrenme biçimlerini ve kişiliklerini keşif ederler. Bunun sonrasında öğrenciyi en doğru ve iyi tanımlayan kişiye özel bir aksiyon planı hazırlanır. Danışmanlığımız ile birlikte öğrenciler, hem akademik hem de sosyal olarak kendilerine en uygun okulu keşif ederler. Mentorlarımız ve danışmanlarımız öğrencinin gelişimini ve kendine olan güvenini beslerken, ailelere de başvuruların sırlarını çözme konusunda destek verir.

Başarımızın Tarihçesi
MCI Türkiye, 20 yıldır hizmet vermektedir. 2016 yılında, MCI Türkiye öğrencilerinin %94’ü top üç seçenekleri olan okullara kabul almışlardır. Gururla belirtmeliyiz ki, son 13 yıl içinde yerleştirdiğimiz öğrencilerimizden üniversite eğitimine devam eden ve tamamlamak üzere olanların yüzdesi de neredeyse %100’dür.

Benzersiz Metodolojimiz
Her öğrenci kendisine atanmış danışmanla çalışmak ile kalmaz, aynı zamanda alanlarında uzman olan diğer takım üyesi danışmanların tecrübelerinden de faydalanır. Danışman takımımız her öğrencinin dosyasını değerlendirir ve ve her biri çok değerli olan kendi geri bildirimleri sonucunda, öğrencilerin kendilerini en doğru ve iyi tanıtan başvurularını hazırlayabilmeleri sağlanır.

Fark Yaratmak
MCI Türkiye danışmanları her öğrenciye ve aileye önem verir. Hedefimiz bilgi, yetenek ve becerilerimizi kullanarak yatılı okul yerleşme sisteminin en başarılı şekilde geçmesini hedeflemektir. Ailelerimiz bize birlikte çalışmanın en büyük faydalarından birisinin, çocuklarının daha bağımsız genç bir birey haline geldiklerini izlemek olduğunu söylemektedir. Bizim en çok sevdiğimiz şey de, öğrencilerimizin geçirdiği dönüşümdür. Yatılı okullarda eğitim alarak öğrenciler, yalnızca kim olduklarını daha iyi keşif etmiyor ayrıca günümüzün sürekli değişen dünyasında kim olmak istediklerini de keşif ediyorlar.

Özel İlgi
Danışmanlarımız, öğrencileri ile birebir çalışarak, kişisel rehberlik vererek gerçekten öğrenciyi yakından tanır.

Esnek ve Çoklu Seçenekler
Uzun ve kısa zamanlı birçok servisimiz vardır. Program uzunluğuna ve kullanılacak danışmanların özelliklerine göre farklı ürcretlendirmelerimiz vardır. Sizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun olacak programlar oluşturabilmekteyiz. Öğrencilerimiz ilk önceliğimizdir ve aileniz için en uygun olan servisi sunmaya her zaman özen göstermekteyiz.

Yüksek Standartta İş Etiği
Dünya standartlarında kapsamlı ve güvenilir hizmetimiz ile Türkiye’de hizmetinizdeyiz. Türkiye’nin tüm şehirlerine merkez ofisimizden hizmet verilmektedir. Aklınıza takılan tüm sorular için bize 0312 426 9000 nolu telefondan ya da info@mciturkiye.com e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.